Recensie van een ouder

Een jaar geleden kwamen mijn dochter en ik via via in contact met de organisatie Bienvenido Gapyear. Fleur en ik hadden meteen een klik met Carine van Bienvenido Gapyear. Ik vond het belangrijk dat ik het plannen van een verblijf in Zuid Amerika alleen aan Fleur kon overlaten. In de wetenschap dat ze wel goede begeleiding zou krijgen en bovenal verantwoorde keuzes zou maken. Carine bleek de perfecte ‘coach’. Er bleken tal van mogelijkheden in bijna alle landen van Zuid Amerika. Keuzes moesten worden gemaakt. Geen enkele vraag van Fleur was te veel of te gek. Alle ideeën van Fleur werden serieus genomen om uiteindelijk te komen tot een prachtig programma. De organisatie denkt mee alsof het gaat om haar eigen kind! Fleur is inmiddels een poos onderweg. Ook nu houdt Bienvenido vinger aan de pols, terwijl Fleur geniet met volle teugen. Het valt mij op dat de organisatie heel goed op de hoogte is van de locale omstandigheden. Dat vind ik als moeder een rustig idee!