Paraguay – Micro Finance

Werken of stage lopen voor de Fundación Paraguaya.

* Algemene informatie: De Fundación Paraguaya is een non-profit, financially selfsustaining, social enterprise, die innovatieve oplossingen biedt voor armoede en werkloosheid. Zij werken samen met TeachAManToFish, een zusterorganisatie in London. Het microkrediet programma helpt 44.000 kleine en emerging micro-entrepreneurs en heeft verschillende landbouwscholen in het land. De Fundación heeft verschillende internationale onderscheidingen gekregen voor financiële transparantie, innovatie en als leider in sociaal ondernemerschap.

* Wat kan jij doen: Een studentenstage bij deze Stichting biedt de gelegenheid om professionele ervaring op te doen in microfinanciering en ontwikkeling en te leven en werken in Paraguay. Er zal via Skype een sollicitatie gesprek plaatsvinden om te kijken of de student geschikt is voor deze stage.

* Praktische informatie: Voor deze stage is een redelijk niveau Spaans vereist. De vrijwilligers verblijven in de hoofdstad Asunción en verblijven gedurende de stage in het studentenhuis van de Fundación.