Ervaring Zoë met Reis/Talen Programma Panama en Costa Rica

Traveling classroom Januari 2019:

Ik wilde graag de traveling classroom doen omdat het me ten eerste een ontzettend cool concept leek; Reizen door Panama en Costa Rica voor een maand met een groep en ook nog eens Spaans leren. Daarnaast dacht ik dat het handig was voor mij om hiermee te beginnen omdat ik van plan was 5 maanden te reizen door Latijns-Amerika; leer ik gelijk mensen kennen en verbeter ik mijn Spaans voordat ik alleen verder ga. We begonnen in Panama-City, ik kwam aan in mijn eentje op de airport en ik zag gelijk iemand staan met een bordje met mijn naam erop. Het was zaterdag en zondagmiddag zou het officieel beginnen. Ik leerde de mensen al die dag kennen en het klikte meteen. Elke ochtend hadden we Spaans les van 8-12 en in de middag vaak een activiteit, zoals ziplinen of een dansles. De Spaans les was in kleine groepjes verdeeld op niveau. In het weekend waren we vrij maar daarin reisden we vaak naar de volgende plek. In totaal zijn we 5 plekken geweest; Panama-City, San Blas eilanden, Boquete, Bocas del Toro en Turrialba. Alle 5 totaal verschillend en dat maakte het zo leuk. In deze vier weken heb ik zo veel gezien; De meest prachtige stranden, exotische dieren, watervallen, hot springs en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik raad iedereen aan dit via Bienvenido te boeken, alles werd super geregeld!