Costa Rica en Panama – Algemeen

Costa Rica

Costa Rica ligt in het zuidelijke deel van Midden Amerika, in het westen grenst het aan de Caribische zee en in het oosten aan de Stille Oceaan. Het is een van de welvarendste landen van Latijns Amerika en heeft al meerdere malen op de eerste plaats gestaan op de Happy Planet Index.

Panama

Panama grenst aan Costa Rica en Columbia.Voor de kust van Panama liggen enkele honderden eilandjes waaronder de San Blas eilanden en de Bocas del Toro archipel.

Panama staat bekend om zijn flora en fauna. Er zijn berggebieden, regenwouden, Nationale Parken en circa 300 kleine eilandjes. Daarnaast bezit het een prachtige kustlijn met witte zandstranden en helderblauw water waar je ideaal kunt duiken en snorkelen naar kleurrijke vissen en koraalriffen. Verder is Panama natuurlijk bekend om het Panamakanaal.

Wat biedt Bienvenido aan in Costa Rica en Panama?

Bienvenido biedt Spaanse Talencursussen aan in beide landen. Verder kun je deelnemen aan een Travel Classroom programma , een uniek programma waar je Spaanse lessen combineert met reizen en aktiviteiten zoals ziplinen, raften.

Er zijn ook verschillende vrijwilligersprojecten mogelijk.

Meer weten?

Projecten

Talencursussen

Kosten