Colombia

COLOMBIA

Colombia ligt in Zuid-Amerika en grenst aan Panama, Venezuela, Brazilië, Ecuador en Peru. De kustlijn ligt aan de Stille Oceaan en de Caribische Zee. Colombia staat bekend om zijn mooie natuur en  indrukwekkende landschappen, die bovendien erg kunnen variëren. Van besneeuwde gletsjers,  tot uitgestrekte woestijnen,  tot het Amazone regenwoud, tot de prachtige tropische stranden. Ook staat het land op nummer 2 van landen met de grootste biodiversiteit.

Naast natuur zit Colombia ook vol met cultuur, en ook daar is er grote variatie. Het is namelijk een mix van eeuwenoude ruïnes, oude stadjes met koloniale gebouwen tot moderne steden met een bruisend nachtleven.

Kortom; Colombia is een land van uiterste waar veel te zien en te beleven valt!

Wat biedt Bienvenido aan in Colombia:

Bienvenido heeft een samenwerkingsverband met één van de beste Talenscholen in Colombia. Deze Talenschool zit zowel in Bogota als Cartagena, de twee leukste steden van het land. Naast spaanse lessen kun je ook deelnemen aan allerlei sociale en culturele activiteiten, zoals dansles, kookles, vrijwilligerswerk, trekkingen naar de mooiste natuurparken, en nog veel meer!

Meer weten?

Talencursussen

Kosten